Onze mensen

 

Bij Publiek Belang Accountants krijgen onze mensen weer de tijd om hun werk goed te doen.

Wij zorgen voor voldoende capaciteit om binnen normale werktijden de klus te klaren. Dat levert een goede balans op tussen werk en privé en daarmee voldoende tijd om de motor weer op te laden. Een uitgeruste en fitte collega die met plezier naar het werk gaat is de basis voor kwaliteit.

‘Goed werk belonen wij goed’

 

Wij werken in hechte en ervaren teams, met een hoge betrokkenheid van de eindverantwoordelijke accountant. Zo combineren wij uitdagend werk met een optimale begeleiding en zorgen we samen voor een tevreden klant. Wij verwachten een snelle groei van ons kantoor. Wij zijn ervan overtuigd dat onze missie aanspreekt en dat wij de belangstelling hebben van ervaren controleleiders, managers en eindverantwoordelijke accountants. Het is altijd mogelijk om via info@publiekbelangaccountants.nl te reageren, vragen te stellen of om een afspraak voor een nadere kennismaking te maken.

Goed werk wordt uiteraard ook goed beloond. Wij bieden een uitstekend salaris en prima secundaire voorwaarden. De werkdruk houden wij op een acceptabel niveau. Wij hebben een ruim beleid voor extra verlof, bovenop de toch al goede vakantieregeling. Medewerkers delen als eerste mee in goede resultaten. Dat doen wij in de vorm van het collectief ‘verdienen’ van extra vrije tijd. Parttime werken is geen uitzondering, maar vinden wij een normale afspraak. Wij willen als maatschappelijke accountants het verschil maken. Dat betekent ruime aandacht voor ontwikkeling, welzijn en welbevinden.

©2017 Publiekbelangaccountants    Sir Winston Churchilllaan 370  F442  -   2285 SJ Rijswijk Z-H